Особливості пакування садивного матеріалу у паперові пакети - Боровець, В. М.; Яхимович, С. В.; Шенбор, В. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
На основі аналізу існуючих технологічних процесів пакування садивного матеріалу встановлено доцільність створення автоматів для пакування насіння у готові паперові пакети. Запропоновано технологічну схему процесу пакування та обладнання для її реалізації. On the basis of conducted analysis of existent technological processes of the seed packing expedience of creation of submachine guns is set for packing a seed in the prepared paper packages. A technological chart of process of packing and equipment is offered for its realization.