Функціональна схема оптико-електронного томографа для візуалізації тканин молочної залози - Заболотна, Н. І.; Тужанський, С. Є.; Шолота, В. В.; Олійниченко, Б. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглядається принцип побудови оптико- електронного томографа для поляризаційної візуалізації тканин молочної залози з імпульсно-модуляційним опроміненням та око-процесорною реконструкцією зображень. We consider the principle of the electro-optical polarization tomography for visualization of breast tissue with pulse-modulation exposure and eye-processor image reconstruction.