Кавітаційне знезараження води від бактерій роду sarcina в атмосфері різих газів - Шевчук, Л. І.; Коваль, І. З. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Встановлено ряд згубного впливу природи газу на процес знезараження води від бактерій роду Sarcina в умовах кавітації. Визначено ефективні константи швидкості відмирання клітин мікроорганізмів у досліджуваному середовищі та встановлено порядок реакції. The line of harmful gas nature effect the process of water disinfection from bacteria of Sarcina genus in cavitation conditions was determined. It was defined the effective constants of rates of microorganismes cells disappearance in investigating medium and it was determined the reaction order as well.
Keywords: кавітаційне знезараження; бактерії роду Sarcina