Розроблення та доставка “інтегрованих рішень для споживачів” у ланцюзі вартості - Чухрай, Н. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Обґрунтовано пріоритетну роль створення та доставки цінностей для споживача у забезпеченні конкурентоспроможності підприємства на ринку. Пояснено дуалізм споживної цінності товару. Досліджено еволюцію ціннісних пропозицій на ринку. Розкрито сутність поняття “інтегроване рішення для споживача”. Виявлено складові розроблення та доставки інтегрованих рішень для споживачів. Описано систему формування цінностей в ланцюгу поставок. Запропоновано матрицю вибору стратегії створення та поставки “інтегрованих рішень” для споживачів. Проаналізовано розроблення та доставку інтегрованих рішень для споживачів на прикладі вітчизняного підприємства. The importance of creating and delivering value to the consumer is proved. Consumer goods value dualism grounded Evolution of value propositions to market was investigated. The essence of the concept of “integrated solution for the consumer” explained. Parts of the development and delivery of integrated solutions for customers identified. The system of values in the supply chain is described. Matrix choice of strategy creation and delivery of “integrated solutions” for consumers was developed. The essence of the development and delivery of integrated solutions for consumers are exposed on the examples of domestic enterprise.
Keywords: цінність для споживача; інтегровані рішення для споживача; еволюція ціннісних пропозицій; атриця вибору стратегій; value for the consumer; integrated solutions for the consumer; the evolution of value offers; matrix choice of strategy