Особливості формування маршрутів проектування в системі GridALLTED - Чкалов, О.; Булах, Б.; Безносик, О.; Мацулевич, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто особливості формування маршрутів проектування в комплексі математичного моделювання GridALLTED. Наведено основні функції підсистеми формування маршрутів і потоків завдань, розглянуто формат опису маршруту завдання, що використовується для побудови та виконання потоків робіт за допомогою грід- та веб-сервісів. Показано напрям подальших досліджень. This paper is devoted to the features of design route creation in the GridALLTED mathematical simulation complex. Task flow and route creation subsystem’s main functions are given, the task route description format used for workflow building-up and executing by means of grid- and web-services is considered. The future investigation direction is denoted.
Keywords: GridALLTED; моделювання; маршрут проектування; GridALLTED; simulation; design route