Elements of warehousing as logistic strategy of AIC enterprises - Kachurovskyy, S. V. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
The article deals with the warehousing activities based on integrated logistic strategy of agricultural enterprises. The methodology of formation of logistics management is described. The article is focused on the mechanisms of control of logistics warehousing agriculture and the research of strategic decision which create and improve functioning of the structural elements of the material flow in warehouses. The relation between the basic functional units of logistics services in warehouses agricultural enterprises has been discussed. Розглянуто складську діяльність підприємства на основі інтегрованої в неї логістичної стратегії підприємств АПК, методологію становлення логістичного управління. Акцентується увага на механізмах управління логістики складування АПК та дослідження стратегічних рішень з вдосконалення та покращеного функціонування структурних елементів матеріального потоку на складах. Обґрунтовано взаємозв’язок між основними функціональними одиницями логістичного сервісу на складах підприємств АПК.
Елементи складської діяльності як логістична стратегія підприємств АПК
Keywords: agrilogistics; material flow; AIC; warehouse; storage; logistic strategy; WMS; агрологістика; матеріальний потік; АПК; склад; складування; логістична стратегія; WMS