Вдосконалення системи фінансування інноваційної діяльності в Україні - Старицька, О. П.; Старицький, Т. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто проблеми фінансового забезпечення інноваційної діяльності в Україні та визначено головні напрями виходу з існуючої ситуації. Основними проблемами є незначна частка коштів державного бюджету, які спрямовуються на фінансування інноваційних програм, непослідовність проведення інноваційної політики, несприятливе середовище для іноземного інвестування, недосконалість кредитної політики тощо. It has been investigated the financial providing problems of innovative activity in Ukraine and it has been determined the main directions of exiting from the given situation. Basic problems are: insignificant part of the state budget facilities, which head for the innovative programs financing, inconsistent of the innovative policy pursuing, unfavorable environment for the foreign investing, imperfection of credit policy and others like that.