Сучасні методи та засоби розпаралелення і розподілення обчислень - Семчишин, Ю.; Федасюк, Д. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Здійснено класифікацію та аналіз сучасних методів та засобів розпаралелення і розподілення обчислень, а також запропоновано метод оцінки обчислювальної складності та часових затрат систем розподілення обчислень. In this paper the classification and analysis of modern methods and facilities of parallel and distributed computing is performed. Also, the method of estimation of computational complexity and time losses of distributed computing systems is offered.