Модель колового і осьового розкочування фарби та її рельєфів, що створюються друкарською формою на накопичувальних валиках фарбових апаратів - Верхола, М. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розроблено математичну модель і побудовано сигнальний граф колового і осьового розкочування рельєфів фарби та запропоновано універсальну модель друкарської форми. The mathematical model is designed and the alarm graph ring and axial considered of reliefs of paint is constructed and the universal model of a printed form is offered.