Вплив положення геометричної осі на міцність обертових агрегатів - Кузьо, І. В.; Дзюбик, Л. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Описано методику дослідження міцності обертових агрегатів неперервної дії із застосуванням стандартних математичних редакторів. Зокрема подано структурно-логічну схему розрахунку силових навантажень та діючих напружень. Визначено величину опорних моментів, реакцій та діючих у корпусі семиопорної печі напружень при вертикальних переміщеннях опор. The method of research of durability of circulating aggregates of continuous action is presented with application of standard mathematical editors. The structurally-logical chart of calculation of the power loadings and operating tensions is given in particular. Results are got for a seven supporting stove at the vertical moving of supports.
Keywords: міцність; геометрична вісь; обертові агрегати