Дослідження перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла - Мельник, В. В.; Никулишин, І. Є.; Шевчук, Л. І.; Рипка, А. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджено закономірності перебігу біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування пивного сусла, а також досліджено вплив різних чинників на перебіг процесу бродіння, а саме: температури, раси дріжджів, ферментного препарату. Вибрані оптимальні параметри для одержання продукту високої якості і за порівняно короткий час.This work is devoted to research the conformity of motion the biochemical transformations of components in the process of digestion of beer wort. A study of the impact of various factors on the course of fermentation, namely: temperature, race yeast, enzymatic preparation. Selected optimum parameters for obtaining high quality products and a relatively short time.