Пріоритети регулювання конкурентоспроможності продукції промислового призначення - Коношенкова, Т. Б.; Лісовська, Л. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто два підходи до встановлення пріоритетів регулювання конкурентоспроможності продукції промислового призначення. Оцінено важливість визначених пріоритетів для промислових підприємств м. Львова. The 2 approaches to the priority determination regulation of the competitiveness of industrial purpose production are considered. Import of the determines priority for Lviv industrial enterprises is evaluated.