Перспективи і проблеми будівництва паркінгів у м. Львові - Федячко, К. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто специфіку будівництва підземних і надземних паркінгів, описано їх техніко – економічну ефективність, а також перспективи будівництва паркінгів у місті Львові.
Prospects and problems of building of parkings in Lviv
Keywords: Львів; транспортна проблема; підземні і надземні паркінги; техніко-економічна ефективність