Початковий етап розслідування катувань, що їх вчиняють працівники Національної поліції - Коваль, Марія; Koval, Maria; Коваль, Мария (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Досліджено думки різних науковців щодо початкового етапу розслідування загалом та розглянуто початковий етап розслідування катувань, що вчиняють працівники Національної поліції.

In this article investigated opinions of different scientists, in relation to the initial stage of investigation on the whole and the initial stage of investigation of tortures that is accomplished by the employees of the National police is considered.

В данной статье исследуется мнения различных ученых, по первоначального этапа расследования в целом и рассмотрены начальный этап расследования пыток, совершаемых сотрудниками Национальной полиции.
Initial stage of investigation of tortures that is accomplished by the employees of the National police
Начальный этап расследования пыток, совершаемых сотрудниками Национальной полиции
Keywords: катування; стадія; початковий етап розслідування; досудове розслідування; torture; stage; initial stage of the investigation; pre-trial investigation; пытки; стадия; начальный этап расследования; досудебное расследование; 343.1