Частково вироджені та вироджені квазідиференціальні рівняння - Тацій, Р. М.; Стасюк, М. Ф.; Власій, О. О.; Живічиньскі, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Вивчаються спеціальні класи квазідиференціальних рівнянь довільного порядку з узагальненими функціями в коефіцієнтах і правих частинах. Загальні розв'язки таких рівнянь будуються в явній формі, що проілюстровано на конкретних прикладних задачах. The special classes of quasidifierential equations of arbitrary order with generalized functions in coeffcients and second members of equation are examined. The general solutions of such equations can be constructed in explicit form, which is exemplified in applied problems.
Template of the article
Keywords: вироджені та частково вироджені квазідифиренціальні рівняння; інтеграл Рімана-Стільтьєса; крайові задачі; confluent and partial-confuent quasidiferential equations; integral Riemann-Stieltjes; boundary-value problems