Аналіз комунікативних переваг учнів-старшокласників Львова у соціальних сервісах і службах - Химиця, Наталія; Гураль, Діана-Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
The analysis of the use of communicative preferences of students of Lviv high school students in social agencies and services.
Keywords: шкільна молодь; інформація; професійне інформування; соціальні сервіси; Інтернет; соціальні мережі; месенджер; електронна пошта