Тенденції розвитку екологічного аудиту як інструмента системи екологічного менеджменту - Огородник, М. М.; Новак, У. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто тенденції розвитку екологічного аудиту як інструмента системи екологічного менеджменту. Висвітлено необхідність впровадження стандартів серії ISO 14000 як для держави, так і для окремого підприємства. The progress of ecological audit trends as instrument of environmental management scheme are examined in the article. The necessity of introduction the standards ISO 14000 is reflected for the state and for a separate enterprise.
Keywords: екологічний аудиту; окреме підприємство; cological audit; separate enterprise