Вплив водневого показника та добавок кислот на гетерогенно-каталітичну гідрацію нітрилів - Хомко, Н. Ю.; Чайка, О. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Вивчений вплив невеликих добавок кислот та рН середовища на активність мідного каталізатора під час гетерогенно-каталітичної гідратації нітрилів. The investigations of the small additions influence of the acids and the pH effect on the activity of copper catalyst in the process of heterogeneous-catalytic hydration of nitriles are studied.
Keywords: гідратація нітрилів; гетерогенно-каталітичний метод