Бліщ, Р. О.Колеснікова, К. В.2010-05-282010-05-282007Бліщ Р. О. Використання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння / Р. О. Бліщ, К. В. Колеснікова // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 91-93. – Бібліографія: 4 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/3724Досліджено вплив комплексу ферментних препаратів (“Genencor International INC”) на показники дозрілої бражки з ячменю. Рекомендовано здійснювати тепло-ферментативну обробку ячмінного сусла підібраною мультиензимною композицією ферментних препаратів. The influence of enzyme preparation complex (“Genencor International INC”) on alcohol brew with barley has been studied. The gidroenzyme processing of the starch row materials by complex of enzyme preparation is recommended.uaферментні препаратимультиензимна композиціяВикористання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродінняArticle