Визначення швидкості руху динамічного мікрооб’єкта у телевізійній сканувальній мікроскопії - Матієшин, Ю. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Вирішено проблему визначення швидкості динамічних мікрооб’єктів у галузях біології та медицини, а також у деяких технологічних процесах за допомогою засобів телевізійної сканувальної мікроскопії в режимах однотактного та двотактного сканування. Наведено результати аналізу процесу сканування. Paper is dedicated to the problem of dynamic micro objects velocity determination in biology and medicine branches and also in some technological processes with the television scanning microscopy means assistance in single time and double time scanning modes. Scanning process analyses results are given.