Формування інформаційного бази діяльності підприємства - Дмитрук, С. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Економічна інформація є важливим товаром у справжній ринковій економіці, тому йдеться про ознаки інформації з економічного погляду, інформаційні технології та основні операції з інформацією. Найвагомішим чинником розвитку української економіки є забезпечення інвесторів реальною економічною інформацією. The economic information is the very important commodity in the real marketing economy. The article deals of information’s features and the technologies, basic types of operations with the information. One of the most important facts in development Ukrainian economy is providing investors with real economic information.