Математичне та програмне забезпечення для розподіленого розв"язування параметричних задач математичної фізики - Федасюк, Д. В.; Сердюк, П. В.; Семчишин, Ю. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто ієрархічну архітектуру розподілення обчислювальних процесів аналізу вихідних характеристик задач, які ґрунтуються на параметричному розв’язанні лінійних диференціальних рівнянь у часткових похідних на основі методу, який дає змогу отримувати розв’язок лінійних диференціальних рівнянь у параметричному вигляді. Hierarchical architecture of distributing computation processes of initial properties analysis in tasks, which are based on the linear differential equalizations in partial derivatives parametric solving on the basis of method which allows to get the solving of linear differential equalizations in a parametric form, are considered in the work.