До питання про оцінку точності в методі найменших квадратів - Согор, А. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
В статье выведены формулы для оценки точности в методе наименьших квадратов с использованием сингулярного разложения матрицы коэффициентов параметрических уравнений. The expressions for the accuracy estimates in the least-squares method, while is used of the singular value decomposition have been derived.