Сутність інноваційного процесу і його види - Мельник, Л. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Виділено сутнісні ознаки поняття “інноваційний процес” і на підставі цього уточнено означення цього поняття і наведено класифікацію інноваційних процесів, зокрема виділено основні і забезпечувальні інноваційні процеси. Підставою для уточнень став огляд та аналіз літературних джерел і використання загальновідомих методів наукового пізнання.

In article are chosen essential signs of the notion "innovation process" and is for reasons given elaborated determination of this notion and is offered categorization innovation processes, are in particular chosen main and providing innovation processes. The reason review became for called on revision and analysis of the literary sources and use the well- known methods of the scientific cognition.
Keywords: 338.24; 330.341.1