Діяльність українських бібліотек у середовищі WWW - Сохан П. П. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Проаналізовано діяльність українських бібліотек у мережі Інтернет. Розглянуто головні особливості бібліотечних сайтів, а також застосування сучасних веб-сервісів. Internet activity of Ukrainian libraries is analysed. Main peculiarities and up-to-date web services of library sites are dwelled upon.
Keywords: веб-сайт; бібліотеки України; Інтернет-ресурси; соціальні мережі; web site; libraries of Ukraine; Internet-resources; social networks