Інформаційне моделювання процесів служби працевлаштування - Литвин, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
In this paper the problems of informative design of activity of placement service are explored. It is shown, that during the mathematical design it is possible to use the vehicle of fuzzy logic. Basic principles of functioning of the systems of service of employment are considered. The special attention is spared them to the informative filling, to construction of depositories of data for support of processes of acceptance of decisions. Досліджуються проблеми інформаційного моделювання діяльності служби працевлаштування. Показано, що під час математичного моделювання можна використати апарат нечіткої логіки. Розглянуто основні принципи функціонування систем служби зайнятості. Особливу увагу приділено їх інформаційному наповненню, побудові сховищ даних для підтримки процесів прийняття рішень.