Системи показників оцінювання діяльності підприємства: сутність, аналіз та умови застосування - Мельник, О. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто сутність переліку систем показників оцінювання діяльності організації, охарактеризовано склад показників, що використовуються в межах відповідних систем. Проаналізовано та визначено умови застосування цих систем показників для оцінювання ефективності діяльності підприємства залежно від встановлених цілей. In the article systems of organization business evaluation are analyzed and its parameters are characterized. Conditions of these systems application for evaluation of company business effectiveness depending on defined goals are analyzed and defined.