Дослідження термометра з вбудованим мініатюрним реперним калібратором та вторинним термосенсором - Стадник, Б. І.; Дорожовець, М. М.; Бернхард, Ф.; Кулик, О. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Наведені результати досліджень термометра з вбудованим мініатюрним реперним калібратором та вторинним температурним сенсором. Results of thermometer researches with the built-in miniature fixed-point calibrator and secondary temperature sensors are represented.