Організація рекламної діяльності підприємства в мережі Інтернет - Химиця, Наталія; Руднік, Вікторія (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
The article considers the peculiarities of the advertising activity of the enterprise in the network and substantiated its main stages.
Keywords: підприємство; товари; послуги; маркетинг; інформація; маркетингова діяльність; реклама; інтернет-реклама; соціальні мережі; WWW-технології; Facebook