Застосування інформаційної логістики для формування інформаційної системи менеджменту - Новаківський, І. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто проблеми інформаційної логістики, яка передбачає можливість вдосконалення управління процесами виробництва товарів чи послуг в основному на базі нових інформаційних технологій. The article is devoted to problems of information logistics, which provided a possibility of improvement of management of processes of production of the goods or services in main on basis of new information technologies.