Оптимальне розміщення мобільних агентів у нечіткому інформаційному середовищі - Березко, Л. О.; Троценко, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Оптимальність розміщення мобільних вимірювальних агентів розглядається з аспекту критерію оцінки збігу прогнозів значень параметрів нечіткого середовища, які досліджують за певний період та реальних даних, отриманих за наступний період.

The optimality of the mobile agents placement is examined on the view of the evaluation criterion of the fuzzy environment parameters values concurency forecasts, which are examined during some period of time and real data, collected during the next period.
Keywords: 681.3