Застосування пакетного вейвлет – перетворення для опрацювання імпульсних сигналів локації - Тишик, І. Я. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Запропоновано здійснювати опрацювання прийнятих імпульсних сигналів локації методом пакетного вейвлет-перетворення з метою покращання їх виявлення та локалізації у шумовому тлі. Наведено та проаналізовано результати моделювання процесу опрацювання імпульсного сигналу локації пакетним вейвлет-перетворенням. The received pulse signals of location in based on technique wavelet packet transform is processing suggested to carry out with purpose the improvement for extracting and localizing from their a noisy background. The results of design pulse signal of location processing are resulted and analyzis in based on technique wavelet packet transform.
Keywords: імпульсний сигнал; вейвлет-перетворення; pulse signals; wavelet packet