Сутнісна й знаннєва вербальні наукові мови та їх наукознавчі обґрунтування - Пащенко, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Терміни, які використовують в офіційних документах, стають обов’язковими. Проте деякі з них помилкові. Необхідно наполегливо працювати над тим, щоб вони стали кращими. Terms that is used in official records become a law. However some of them are erroneous. It is necessary insistingly to work on that, to do them better.
Keywords: українська мова; термінологія; документ; означення; скарбниця; енергоощадження; Ukrainian language; document; definition; treasury; energy-saving