Експериментальне дослідження додаткової похибки вимірювання температури потоку природного газу - Пістун, Є. П.; Матіко, Ф. Д.; Федоришин, Р. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Описано результати експериментального дослідження додаткової похибки вимірювання температури потоку природного газу, а також виконано порівняння цих результатів із значеннями, отриманими на основі розроблених математичних моделей. The results of experimental investigation of the additional error of natural gas flow temperature measurement are presented in the paper. The experimental results are compared with the values obtained on the basis of the developed mathematical models.
Keywords: потік природного газу; додаткова похибка; математична модель; natural gas flow; additional erorr; mathematical model