Інтеграція маркетингу і логістики у формуванні товарної політики підприємства - Мороз, Л. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто практичний маркетингово-логістичний аспект аналізу договірних зобов’язань та визначення оптимального рівня матеріально-технічних запасів у формуванні товарної політики підприємства. Practical marketing-logistic aspect of analysis of contractual obligations and determination of optimum level of material and technical resources in forming of goods politics by enterprise are considered.
Keywords: 339.138:330.075.8