Управління протизабруднювальною діяльністю підприємств - Кіндій, М. В.; Білоус, В. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто матеріальні потоки в логістичних процесах, які мають великий вплив на довкілля, та напрями зменшення цього впливу

In clause the material flows in logistic processes are considered which have the large influence on an environment, and direction of reduction of this influence.
Keywords: 658.7