Удосконалення системи регулювання рН розчину аміачної селітри - Крих, Г. Б.; Матіко, Г. Ф.; Стасюк, І. Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглянуто особливості регулюваня рН у технологічному процесі нейтралізації аміачної селітри. Запропоновано систему регулювання, що забезпечує вимоги технологічного регламенту до підтримання заданого значення рН.
Keywords: нейтралізація; аміачна селітра; система автоматичного регулювання; 681.5.013