Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики - Скопенко, Н. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
Keywords: інновації; інноваційний розвиток; ризик; чинники ризику; хлібопекарська галузь; innovations; innovative development; risk; risk factors; bakery industry