Принципи формування інвестиційної стратегії підприємства - Просович, О. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
В умовах нестабільної економіки важливе значення для ефективної діяльності підприємства має формування його інвестиційної стратегії. Воно проходить за певними етапами, особливості яких були розглянуті. Дано характеристику основним методам фінансування інвестиційних програм, а також критеріям оцінки розробленої інвестиційної стратегії підприємства. Вказані основні джерела формування інвестиційних ресурсів підприємства. In the unstable economy the problem of company’s investment strategy forming is very important for effective activity of a company. As the process the investment strategy forming has some stages which are considered. Basic methods of investment program financing and the sources of company’s investment resources forming are presented. Also the criteria of investment strategy valuation are characterized.