Рекламно-інформаційне представлення діяльності ресторану Готельного комплексу «Жорж» - Мина, Жанна; Васько, Анастасія (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
This article describes the correct activity with advertising. It is represented of work in George Hotel. Described main tasks with which the company will provide itself with constant advertising.
Keywords: рекламно-інформаційне представлення; мережа Internet; реклама; інформаційні ресурси; рекламна діяльність