Результати імітаційних досліджень розпорошення забруднень залежно від властивостей джерела та кліматичних характеристик в регіоні навколо точкового джерела - Друзюк, В. М.; Ярмощук, Т. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Подано математичну модель розподілу концентрації забруднень в атмосфері, що викидаються з точкового джерела, а також залежність концентрації забруднень в атмосфері від різних факторів. The mathematical model of distribution of concentration of pollution in the atmosphere which are thrown out from a dot source and dependence of concentration of pollution in the atmosphere from various factors are resulted.