Постановка задачі оцінювання новизни онтологічних знань інтелектуальних систем - Литвин, В.; Бойчук, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто формалізацію процесу оцінювання новизни онтологічних знань з метою побудови ефективних процедур розв’язування задач інтелектуальною системою. In the paper the formalization of the evaluation process innovation ontological knowledge to build effective procedures for solving problems of intelligent systems.
Keywords: онтологія; оцінка новизни знань; інтелектуальна система; база знань; ontology; knowledge innovation; intelligent system; knowledge base