Надійність енергогенеруючих підприємств та їх конкурентоспроможність - Коцко, Т. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Проаналізовано можливості інтеграції різнопрофільних підприємств для стабілізації паливозабезпечення ТЕС. Розглядаються напрями підвищення надійності роботи ТЕС. The possibilities of enterprises from different branches integration for the stabilization of HEPS energy supply.