Вибір технології класифікації для передбачення прогнозу результату квазістаціонарного процесу - Лєсна, Н.; Шатовська, Т.; Рєпка, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглянуто аналіз методів класифікації та побудову складеного класифікатора, призначеного для допомоги досліднику у виборі методу зміщеного, робасного та класичного регресійного оцінювання параметрів математичної моделі квазістаціонарного процесу, який, зокрема, може бути використаний для моделювання процесів дрейфу параметрів радіоелектронних пристроїв.

This paper presents an analysis of different techniques that is designed to aid a researcher in determining which of the classification techniques would be most appropriate to choose the ridge, robust and linear regression methods for predicting outcomes for specific kvazistationarity process.
Keywords: 519.7; 007.52