Корпоративні об’єднання юридичних бібліотек у сучасному науковому просторі - Пестрецова, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Стаття присвячена висвітленню участі юридичних бібліотек в інтеграційних бібліотечних процесах у національних та міжнародному інформаційному просторі. Розглядаються об’єднання юридичних бібліотек, що є учасниками галузевих інформаційних обмінів та локальної правової комунікації. Обґрунтовано перспективність кооперації юридичних бібліотек для спільного придбання та використання електронних ресурсів. The article is devoted to participation of law libraries in the integration processes in national and international information space. Much attention is given to the associations of law libraries that are members of information exchange and local legal communication. The prospects of cooperation of law libraries for joint acquisition and use of electronic resources were analyzed.
Corporate associations law libraries in modern scientific space
Keywords: юридична бібліотека; об’єднання юридичних бібліотек; правова комунікація; правова інформація; law library; associations of law libraries; legal communication; legal information