Інтегральна оцінка ефективності вибору маршрутів передання потоків даних для різних конфігурацій мережевих топологій - Климаш, М. М.; Бугиль, Б. А.; Лаврів, О. А.; Корецький, Т. В (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано конфігурації топологій за критеріями пропускної здатності та затримки. За цими критеріями формується інтегральна оцінка та здійснюється порівняння топологій з шістьма вузлами. The article analyzed the topologies configuration using the bandwidth and delay criteria. Based on these criteria formed an integral evaluation and the comparison between topologies with six nodes.
Keywords: модель; топологія; теорія графів; алгоритм Беллмана–Форда; маршрутизація; інтегральна оцінка; model, topology; graph theory; algorithm Bellman-Ford; routing, integrated assessment