Синтез конструкції та дослідження роботи резонансного двомасового вібраційного стола з електромагнітним приводом - Ланець, О. С.; Боровець, В. М.; Ланець, О. В.; Шпак, Я. В.; Лозинський, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Викладено підхід до створення двомасового вібростола з електромагнітним приводом. Детально розкрита та описана конструкція вібраційної машини, наведено розрахунок її параметрів, що забезпечують необхідні режими роботи. На основі розрахунків виготовлено промисловий зразок вібраційного стола, проведено експеримент, що підтверджує роботоздатність конструкції. The paper describes an approach to create two-mass vibratory table with an electromagnetic drive. The design of vibratory machines is shown and described in details. The calculation of its parameters that provide the necessary modes is done. Based on these calculations, a model of a vibratory table is designed. An experiment that confirms the serviceability of the design is conducted.
Keywords: двомасовий вібраційний стіл; електромагнітний привід; two-mass vibratory table; electromagnetic drive