Методологічні напрями трансформації теорії управління - Гронська, H. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто чинники трансформації теорії управління. Наводиться класифікація напрямів управління, аналізуються основні підходи до визначення сутності та ролі управління, а також принципи самоорганізації, основні положення сучасної управлінської парадигми, вимоги до трансформації управління. In article factors of transformation of the theory of management are considered. Classification of directions of management is resulted, the basic approaches of definition of essence a role of management, and also principles of self-organizing, substantive provisions of a modern administrative paradigm, the requirement to transformation of management are analyzed.
Keywords: 658