Організування роботи служби управління ризиками аудиторської фірми - Пилипенко, Л. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розкрито сутність організування роботи служби управління ризиками аудиторської фірми, визначено сектори, які необхідно виділити в структурі цієї служби, та основні завдання, які стоять перед ними. The sense of organizing activity of risk management department of audit company is uncovered, the sectors of this department are stated and their tasks are determined.
Keywords: сутність організування; сектори; sense of organizing; sectors