Перспективи формування нових землекористувань на основі земельних часток (паїв) - Перович, Л. М.; Котик, З. О.; Панас, Р. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Проаналізовано спробу утвердження власника з певним правом вільного вибору форми господарювання і формування багатоукладності. In article attempt is analyzed of claim of proprietor with definite free purchase option of form of menage and forming of bagatooucladnosti is done.